ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Ρουστού: "Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, δίνει μάχη ζωής"

Turkey's goalie Rustu Recber reacts after losing 1-0 to Brazil in their 2002 World Cup semifinal match at Saitama Stadium Wednesday, June 26, 2002, in Saitama, Japan. (AP Photo/Murad Sezer)
Turkey's goalie Rustu Recber reacts after losing 1-0 to Brazil in their 2002 World Cup semifinal match at Saitama Stadium Wednesday, June 26, 2002, in Saitama, Japan. (AP Photo/Murad Sezer) AP PHOTO/MURAD SEZER

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε μέσω Instagram η σύζυγος του Ρουστού, ο οποίος προβλήθηκε από τον κορονοϊό και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άλλοτε γκολκίπερ της Φενέρμπαχτσε, της Μπεσίκτας και της εθνικής Τουρκίας, Ρουστού Ρετσμπέρ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της συζύγου του θρύλου του τουρκικού ποδοσφαίρου, Ιζίλ Ρετσμπέρ, η οποία περιέγραψε μέσω Instagram τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο 46χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας.

"Οι προηγούμενες 72 ώρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά ελπίζω από 'δω και πέρα η κατάσταση να είναι καλύτερη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοηθούν και είναι στο πλευρό μας.

Είναι μια μάχη ζωής, μια μάχη ενός ανθρώπου κόντρα σε έναν νέο ιό άγνωστο ως τώρα. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη διάγνωση, διότι ο κορονοϊός φτάνει γρήγορα στους πνεύμονες. Ο Ρουστού είχε πυρετό επί μέρες, ήταν εξαιρετικά αδύναμος και χωρίς όρεξη. Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, ανέπνεε με δυσκολία και είχε έντονο βήχα. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει", υποστήριξε σε Insta Stories που ανέβασε στο λογαριασμό της η Ιζίλ.

Στη γειτονική χώρα η κατάσταση είναι κρίσιμη, καθώς οι νεκροί λόγω του κορονοϊού έχουν φτάσει τους 214, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων βρίσκεται στις 13.531.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρουστού Ρετσμπέρ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ