Σκέψεις της FIFA για επέκταση της μεταγραφικής περιόδου έως τον Ιανουάριο

Να μεγαλώσουν τη φετινή μεταγραφική περίοδο σκέφτονται οι παράγοντες της FIFA, με στόχο να βοηθήσουν τους χρηματοδότες των ομάδων να ξεκινήσουν ομαλά τη ζωή μετά από την πανδημία και τον κορονοϊό.

Οι λίγκες όλου του κόσμου έχουν κλείσει, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ομαδικά αθλήματα έχουν βάλει λουκέτο, Euro και Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα διεξαχθούν φέτος αλλά το επόμενο καλοκαίρι, η Formula 1 έχει ήδη ακυρώσει τους οκτώ πρώτους αγώνες της σεζόν και η επέλαση του κορονοϊού συνεχίζεται με ραγδαίο ρυθμό. Οι συνέπειές του στον αθλητισμό θα φανούν τους επόμενους μήνες, με τους παράγοντες της FIFA να ψάχνουν ήδη τρόπους για να περιορίσουν την οικονομική ζημιά των σημαντικότερων κυρίως συλλόγων ανά την Ευρώπη.

Μια από τις σκέψεις των ανθρώπων που παίρνουν τις αποφάσεις είναι η επέκταση της μεταγραφικής περιόδου έως τον Ιανουάριο του 2021, όπως αναφέρει το βράδυ της Τρίτης (24/3) η Telegraph. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δώσουν στους χρηματοδότες των συλλόγων την ευκαιρία να μπουν ομαλά στη σεζόν 2020/21 και να εργαστούν το πρώτο διάστημα μετά από την πανδημία χωρίς το άγχος μιας deadline που δεν θα τους επιτρέψει να ενισχύσουν τις ομάδες τους. Αν αυτή η σκέψη μετατραπεί και σε πράξη, θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.