ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σιόβας: "Στην Ισπανία φοβόμαστε"

Σιόβας: "Στην Ισπανία φοβόμαστε"

Τα γρήγορα αντανακλαστικά της Ελλάδας εν συγκρίσει με αυτά της Ισπανίας εξήρε ο Δημήτρης Σιόβας, σε συνέντευξη που έδωσε στην Ιβηρική.

Η Ισπανία συνεχίζει να παλεύει για να νικήσει τον κορονοϊό, με την πανδημία να έχει ήδη κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στη χώρα. Είναι χαρακτηριστικό πως μετρά ήδη 13.055 νεκρούς από τον κορονοϊό, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα της Ιβηρικής ανέρχεται σε 135.032 σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση.

Ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε στην Ισπανία για την κατάσταση που επικρατεί και το πώς διαχειρίστηκε η κυβέρνηση την πανδημία, ειδικά τις πρώτες μέρες της εμφάνισής της στη χώρα.

"Η ισπανική κυβέρνηση δεν πήρε μέτρα έγκαιρα. Αν και ήξερε τι συνέβη στην Ιταλία δεν έλαβα τα απαραίτητα μέτρα για τα νοσοκομεία. Είναι αλήθεια ότι έκλεισε τα σχολεία, αλλά επέστρεψε να γίνουν events διασηλώσεις στο κέντρο της Μαδρίτης με χιλιάδες ανθρώπους. Δεν υποχρέωσε τον κόσμο να μείνει σπίτι και πολύς κόσμος πήγε στο γήπεδο, βγήκε έξω, γέμισε τις καφετέριες και τα εστιατόρια" δήλωσε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της Λεγανές, πριν συνεχίσει:

"Στην Ελλάδα είδαν το παράδειγμα της Ιταλίας και αντέδρασαν καλύτερα. Έλαβαν υπόψη τι συμβαίνει και πώς ο ιός μεταδόθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο και έλαβαν γρήγορα μέτρα. Η κατάσταση είναι δύσκολη, στην Ισπανία το ζούμε δύσκολα. Χρειάζεται προσοχή και ο κόσμος να λάβει τα μέτρα για να φρενάρουμε τον ιό. Πρέπει να δείξουμε πειθαρχία και να μείνουμε σπίτι, όταν το λένε οι ειδικοί. Στην Ισπανία υπάρχει μεγάλος αριθμός νεκρών και φοβόμαστε".

Ενώ κατέληξε: "Είμαστε σε μια ξένη χώρα, μακριά από το σπίτι μας και χωρίς να μπορούμε να επιστρέψουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ