ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σιμεόνε: "Δεν είναι σωστό να παίξει χωρίς κόσμο η Λίβερπουλ"

Atletico Madrid coach Diego Simeone waits for the start of the Champions League, Group D, soccer match between Leverkusen and Atletico Madrid at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico Madrid coach Diego Simeone waits for the start of the Champions League, Group D, soccer match between Leverkusen and Atletico Madrid at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα έχει για την Ατλέτικο η ρεβάνς με την Λίβερπουλ για τους "16" του Champions League, τονίζοντας πως δεν είναι σωστό να γίνει χωρίς κόσμο το ματς στο Άνφιλντ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League μετά το υπέρ της 1-0 επί της Λίβερπουλ στον αγώνα της 18ης Φεβρουαρίου στην Μαδρίτη, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να καθησυχάσει τους ανθρώπους της.

Αυτό φάνηκε από τα λόγια του Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (10/3), με τον Αργεντινό να ερώταται για τον παράγοντα Άνφιλντ που έχει γείρει την πλάστιγγα υπέρ των κόκκινων αρκετές φορές σε ευρωπαϊκά ραντεβού, και να κάνει λόγο για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Λίβερπουλ.

"Δεν έχω παίξει ποτέ στο Άνφιλντ. Είναι ένα υπέροχο στάδιο, με ένα κοινό που είναι ενεργό, και το οποίο έχει βοηθήσει ώστε να έρθουν μερικά ιστορικά αποτελέσματα καθώς σπρώχνει τους παίκτες της Λίβερπουλ.

Το βράδυ της Τετάρτης θα βρούμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, όπως έχει δείξει τα τελευταία χρόνια. Είναι μία πρωτοπόρος ομάδα που έχει κάνει πολλά επιθετικά ρεκόρ.

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να τους αντιμετωπίσουμε", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σιμεόνε, για να ξεκαθαρίσει -σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού- πως "δεν θα είναι σωστό να παίξει χωρίς κόσμο η Λίβερπουλ καθώς εμείς παίξαμε με τους οπαδούς μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ σε δημοσιογράφο: "Αφού σε ανησυχεί ο κορονοϊός, γιατί δεν έμεινες στη Μαδρίτη;"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ