ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάντσεθ: "Ελπίζω σύντομα να δούμε ποδόσφαιρο"

Spain's Prime Minister, Pedro Sanchez speaks at a parliamentary session in Madrid, Spain, Thursday, April 9, 2020. Sanchez acknowledged that Spain's government, and its regions which administer health services, were caught off guard by the crisis and left its hospitals woefully short on critical supplies, including  coronavirus tests and protective clothing for medical workers. (Mariscal, Pool Photo via AP)
Spain's Prime Minister, Pedro Sanchez speaks at a parliamentary session in Madrid, Spain, Thursday, April 9, 2020. Sanchez acknowledged that Spain's government, and its regions which administer health services, were caught off guard by the crisis and left its hospitals woefully short on critical supplies, including coronavirus tests and protective clothing for medical workers. (Mariscal, Pool Photo via AP) AP

Ο Ισπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, άνοιξε με δηλώσεις του το δρόμο για τη σταδιακή επιστροφή δράσης στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ατομικές προπονήσεις των ομάδων της Liga στην Ισπανία, καθώς και το υπουργείο υγείας της χώρας της Ιβηρικής άναψε πράσινο φως.

Ο Πέδρο Σάντσεθ, άνοιξε με δηλώσεις του το δρόμο για τη σταδιακή επιστροφή δράσης στο ποδόσφαιρο της χώρας αν και ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τις ημερομηνίες καθώς αναμένεται η συμφωνία των RFEF (ομοσπονδία) και La Liga (διοργανώτρια αρχή).

Ο Ισπανός πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα να δουν οι συμπατριώτες του σύντομα αγώνες ποδοσφαίρου και ξεκαθάρισε με γλαφυρό τρόπο ότι τα ματς θα διεξαχθούν αρχικά κεκλεισμένων των θυρών.

"Ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να δούμε σύντομα ποδόσφαιρο. Επιτρέπουμε από την εβδομάδα τις ατομικές προπονήσεις. Ελπίζουμε να δούμε ξανά σύντομα μπάλα, αλλά θα το αφήσουμε στο χέρι των ομοσπονδιών και των Λιγκών. Πρώτα θα το δούμε από την τηλεόραση και μετά από κοντά στο γήπεδο", υποστήριξε ο Πέδρο Σάντσεθ.

Photo credits: Mariscal, Pool Photo via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ