ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποιο ΝΒΑ; Η Big-3 κλείνει τους παίκτες σε σπίτι και μετατρέπεται σε μπασκετικό reality

Ποιο ΝΒΑ; Η Big-3 κλείνει τους παίκτες σε σπίτι και μετατρέπεται σε μπασκετικό reality

Σε μπασκετικό reality θέλει να μετατρέψει την Big-3 o Ice Cube, ώστε να αρπάξει την ευκαιρία και να προσφέρει ένα ιντριγκαδόρικο project στους φίλους του αθλήματος.

Την ώρα που το ΝΒΑ βάζει ολικό λουκέτο και κλείνει και τα προπονητήρια των 30 οργανισμών του , η Big-3 ετοιμάζεται να αρπάξει την ευκαιρία για να προσφέρει κάτι διαφορετικό στους οπαδούς του μπάσκετ στις ΗΠΑ. Η 3-on-3 λίγκα του Ice Cube σκοπεύει να κλείσει 16 έως 22 μπασκετμπολίστες σε ένα σπίτι, ώστε να δημιουργήσει ένα νέο μπασκετικό reality που αναμένεται να κάνει θραύση την ώρα που δεν υπάρχει άλλη αθλητική δραστηριότητα στον πλανήτη εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού .

Οι έγκλειστοι μπασκετμπολίστες θα έχουν φυσικά και ένα γήπεδο για να δίνουν σε καθημερινή βάση τις μονομαχίες τους, με τον Ice Cube να έχει ανοιχτή επαφή με κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ ώστε να πουλήσει τα δικαιώματα του project που μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή μοιάζει αρκετά ιντριγκαδόρικο ειδικά αν δούμε παίκτες όπως ο Στίβεν Τζάκσον, ο Κατίνο Μόμπλι, ο Αλ Χάρινγκτον, o Λαμάρ όντομ και ο Κιντέλ Γουντς να συμμετέχουν σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ