Ουρουγουάη: Αναστολή συμβολαίων σε Ταμπάρεζ και άλλους 400 λόγω κορονοϊού

Η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης αποφάσισε την αναστολή του συμβολαίου του Όσκαρ Ταμπάρεζ και συνολικά 400 υπαλλήλων της λόγω του κορονοϊού.

Σε δύσκολη οικονομική θέση έχει περιέλθει και η Ουρουγουάη με τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται καθημερινά και τον αθλητισμό της χώρας να έχει βάλει και εκείνος λουκέτο. Σε αυτή την απόφαση συμπεριλαμβάνεται φυσικά και το ποδόσφαιρο.

Η Ομοσπονδία της χώρα μάλιστα αποφάσισε την αναστολή συμβολαίων 400 υπαλλήλων της ανάμεσα στους οποίους και ο Ομοσπονδιακός κόουτς, Όσκαρ Ταμπάρεζ.

"Η εκτελεστική επιτροπή πληροφορεί ότι, λόγω της τρέχουσας κρίσης στον τομέα της υγείας που οδήγησε στην παύση όλων των δραστηριοτήτων, υποχρεούται να λάβει μια σειρά δύσκολων αποφάσεων για να προστατεύσει τη μελλοντική λειτουργία της", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.