ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οξεία ανακοίνωση ΠΣΑΚ εναντίον EuroLeague: "Όλα έχουν ένα όριο"

Οξεία ανακοίνωση ΠΣΑΚ εναντίον EuroLeague: "Όλα έχουν ένα όριο"
EUROKINISSI

Η απόφαση της EuroLeague να μη μεταθέσει το ματς Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός ενόχλησε τον ΠΣΑΚ, που με μια "καυτή" ανακοίνωση τα έβαλε με τον Ζόρντι Μπερτομέου.

Αυτό που δεν έχει κάνει έως τώρα η ELPA (ο σύνδεσμος παικτών της EuroLeague), το έκανε ο ΠΣΑΚ. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης τα έβαλε με τον Ζόρντι Μπερτομέου, μετά από την απόρριψη του αιτήματος του Ολυμπιακού να διεξαχθεί ο αγώνας του με την Αρμάνι Μιλάνο για την 29η αγωνιστική της κανονικής περιόδου σε άλλη χώρα και όχι στην πόλη που βρίσκεται στο επίκεντρο του προβλήματος της εξαρσης του κορονοϊού στην Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

" Προφανώς η διοργανώτρια αρχή δεν έχει ευαισθητοποιηθεί όσο θα έπρεπε με το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα συνεχόμενα κρούσματα του κοροναϊού και βάζει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών και όχι μόνο. Το Μιλάνο έχει πληγεί ουσιαστικά όσο καμία άλλη ευρωπαϊκή πόλη, κι όμως, η EuroLeague κλείνει τα μάτια. Δεν ζητήθηκε η αναβολή του αγώνα, απλά η αλλαγή της έδρας! Δεν μας απασχολεί ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση που προκύψει κάτι άσχημο διότι τότε θα είναι αργά. Μας ενδιαφέρει να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα και ως Σύνδεσμος των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, κρίνουμε πως το παιχνίδι δεν πρέπει να διεξαχθεί στο Μιλάνο. Έχουμε κάνει τα στραβά μάτια στην αντιμετώπιση που έχουν οι ελληνικές ομάδες, όμως, η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και υπάρχουν όρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ