ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Χαβιέρ Ερνάντες απορεί πώς γίνεται να παίρνει εκατομμύρια και όχι οι ερευνητές

Mexico's Javier Hernandez, right, celebrates with teammate Hirving Lozano after scoring his side's second goal during the group F match between Mexico and South Korea at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man)
Mexico's Javier Hernandez, right, celebrates with teammate Hirving Lozano after scoring his side's second goal during the group F match between Mexico and South Korea at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ο Χαβιέρ Ερνάντες απορεί πώς γίνεται ο ίδιος να αμείβεται με εκατομμύρια και μπροστά του οι γιατροί και οι ερευνητές να μην παίρνουν τίποτα.

Είναι μια απορία που έχουν πολλοί, όμως αποτελεί μια πραγματικότητα ετών, η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα. Όχι όσο στο ποδόσφαιρο υπάρχει άφθονο χρήμα και οι αθλητές παίρνουν υπέρογκα ποσά για να αγωνίζονται.

Ο Μεξικανος επιθετικός, Χαβιέρ Ερνάντες, βγάζει πολλά χρήματα από την ενασχόλησή του με το άθλημά του και απορεί πώς γίνεται ο ίδιος να έχει τέτοια οικονομική άνεση, παίζοντας απλά ποδόσφαιρο, την ώρα που ερευνητές και γιατροί που μάχονται για να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό, δεν βγάζουν τίποτα μπροστά του.

"Είμαι τυχερός που μπόρεσα να εξοικονομήσω χρήματα και συνεχίζω να το κάνω. Μπορώ να σταματήσω οποιαδήποτε στιγμή το ποδόσφαιρο και να μην ανησυχώ για τον τρόπο ζωής μου και την καθημερινότητα μου.

Ελπίζω όλο αυτό να επιστρέψει στην κανονικότητα και να βελτιώσει την πραγματικότητα μας. Μακάρι οι άνθρωποι που βρίσκονται στα υψηλότερα στρώματα της κοινωνίας να μάθουν απ' όλα αυτά και να υπάρχει λιγότερη ανισότητα.

Είναι εκπληκτικό ότι πληρώνομαι τόσο καλά για να παίζω ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν μια θεραπεία για κάτι που έχει παραλύσει τον πλανήτη, να μην κερδίζουν τίποτα", ανέφερε ο Χαβιέρ Ερνάντες.

AP Photo/Lee Jin-man

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ