ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντιμπάλα: "Με δυσκολία μπορούσα να αναπνέω"

Ντιμπάλα: "Με δυσκολία μπορούσα να αναπνέω"

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για το πως βιώνει αυτό το διάστημα που βρισκεται σε καραντίνα ελέω κορονοϊού, αποκαλύπτοντας πως δυσκολευόταν ακόμα και στην αναπνοή.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα και η σύντροφός του Οριάνα Σαμπατίνι αποκάλυψαν πριν λίγο καιρό πως βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, κάτι που επιβεβαίωσε και η Γιουβέντους, με το ζευγάρι να ζει πλέον σε καραντίνα και να περιμένει με αγωνία να φτάσει η 31η Μαρτίου για να υποβληθεί σε νέα τεστ και να φανεί αν άφησαν πίσω τους το πρόβλημα υγείας που είχαν.

Τώρα ο Αργεντινός επιθετικός της βέκια σινιόρα φαίνεται πως είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο όπως παραδέχτηκε μέσω live streaming που έκανε η ομάδα του Τορίνου την Παρασκευή με τίτλο "#ACasaConLaJuve", είχε αναπτύξει πολύ ισχυρά συμπτώματα του ιού.

"Ανέπτυξα ισχυρά συμπτώματα, αλλά σήμερα αισθάνομαι ήδη πολυ καλύτερα. Τώρα μπορώ να κινηθώ καλύτερα, να περπατήσω και προσπαθω να προπονηθώ.

Προηγουμένως, ανέπνεα με δυσκολία, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μετά από πέντε λεπτά. Πονούσαν οι μύες μου.

Ευτυχώς, η Οριάνα και εγώ είμαστε καλύτερα τώρα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Joya".

Από την πλευρά της και η σύντροφος του Ντιμπάλα, Οριάνα Σαμπατίνι, προσπαθεί σιγά σιγά να επιστρέψει στην κανονικότητα και το έδειξε μέσω ενός ποσταρίσματος που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, επιλέγοντας να τραγουδήσει μέσω playback προς τέρψη των ακολούθων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: Ο αδερφός του Ντιμπάλα έσπασε την καραντίνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ