ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντατόμε: "Όσα συμβαίνουν είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για την πανδημία και την προστασία του κόσμου από την εξάπλωση του κορονοϊού μίλησε σε μέσο της πατρίδας του ο Ιταλός παίκτης της Φενέρμπαχτσε, Τζίτζι Ντατόμε.

Πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της EuroLeague και μέλος της Φενέρμπαχτσε, ο Τζίτζι Ντατόμε έχει ζήσει με μεγάλη αγωνία όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην Ευρώπη με τη ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού και γι' αυτή την πανδημία μίλησε στο Sportmediaset της Ιταλίας.

" Η κατάσταση εδώ δείχνει να βρίσκεται υπό έλεγχο προς το παρόν και ελπίζω ότι θα παραμείνει έτσι. Στην αρχή η Ιταλία έμοιαζε με χώρα ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση, τώρα όλη η Ευρώπη βλέπει τι συνέβη σε εμάς. Η EuroLeague παίρνει τον χρόνο της για να καταλάβει αν αυτές οι συνθήκες θα συνεχιστούν. Είναι προφανές ότι όλοι θα θέλαμε να συνεχίσουμε, όμως όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να υπάρχει η απαραίτητη προστασία για την υγεία όλων. Όσα συμβαίνουν είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ, θα επιστρέψουμε στα παρκέ όταν αυτό θα είναι ασφαλές. Όσο για το προολυμπιακό; Θα περιμένουμε και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στο Τόκιο. Υπάρχουν τόσα "αν", θα πρέπει όμως να περιμένουμε, να μάθουμε τι θα συμβεί, ωστόσο όλοι θέλουμε αυτή την πρόκριση μετά από την απογοήτευση του 2016" ήταν τα λόγια του Ιταλού μπασκετμπολίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ