ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαρτσελόνα: Υπάρχουν ακόμη παίκτες που "κλωτσάνε" για το ψαλίδι

Barcelona's Adam Hanga controls the ball during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Barcelona's Adam Hanga controls the ball during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Οι περισσότεροι παίκτες της Μπαρτσελόνα αποδέχθηκαν το ψαλίδι στα συμβόλαιά τους, υπάρχουν όμως ακόμη κάποιοι που "κλωτσάνε". Η στάση της Ρεάλ Μαδρίτης επηρεάζει τα δεδομένα.

Το θέμα με το "ψαλίδι" στα συμβόλαια των παικτών της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να απασχολεί τους μπλαουγκράνα. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν αποδεχθεί την πρόταση της διοίκησης (σ.σ.: σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα έχει ενημερώσει για το ίδιο γεγονός), υπάρχουν όμως ακόμη που "κλωτσάνε" στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Δίχως να τους κατονομάζει, η Mundo Deportivo αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν είναι καθολική η αποδοχή του ψαλιδιού λόγω του κορονοϊού. Κι αυτό γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που απλά περιμένουν να μάθουν περισσότερα τις επόμενες ημέρες για την στάση της ισπανικής κυβέρνησης. Παράλληλα όμως, επισημαίνεται πως η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να μην κινήσει -προς το παρόν- τις διαδικασίες για αντίστοιχο μέτρο στους παίκτες της ασκεί έξτρα πίεση στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Το ERTE (αλλαγή της σύμβασης σε μερικής απασχόλησης) φαίνεται πως θα συνεχίσει να αποτελεί... σημείο συζήτησης για την αθλητική ζωή της Ισπανίας, τις επόμενες εβδομάδες.

AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ