ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαρτομέου για το ψαλίδι στην Μπαρτσελόνα: "Στο τέλος όλοι θα συμφωνήσουν"

Josep Maria Bartomeu, president of FC Barcelona, discusses his soccer team, Thursday, July 20, 2017, in New York. (AP Photo/Mark Lennihan),
Josep Maria Bartomeu, president of FC Barcelona, discusses his soccer team, Thursday, July 20, 2017, in New York. (AP Photo/Mark Lennihan), AP

Την πεποίθησή του ότι στο τέλος όλοι οι παίκτες της μπασκετικής ομάδας θα συμφωνήσουν στις περικοπές εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Οι περικοπές των αποδοχών στο 70%, είναι το βασικό θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στη Μπαρτσελόνα. Στο τμήμα μπάσκετ κάποιοι παίκτες έχουν αποδεχθεί το ERTE (μετατροπή της σύμβασης σε μερικής απασχόλησης), ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αφού η ισπανική ομάδα μοιάζει να είναι χωρισμένη στα δύο, εξαιτίας της διαφωνίας κάποιων παικτών στην πρόταση που κατατέθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου.

"Υπάρχει μια μειοψηφία που εξακολουθεί να το σκέφτεται και έχω τη βεβαιότητα και την πεποίθηση ότι θα συμφωνήσουν στην περικοπή των μισθών", σχολίασε για το θέμα ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ενώ σε ερώτηση για το ποιοι παίκτες αρνούνται ακόμη την απόφαση της ομάδας υποστήριξε: "Δεν θα πω τα ονόματα, το σημαντικό είναι ότι στο τέλος θα το δεχτούν γιατί θα δουν ότι είναι ένα βασικό μέτρο. Δεν τους αναφέρουμε, τους περιμένουμε".

AP Photo/Mark Lennihan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ