ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπακς: Ανακοίνωσαν το μέτρο ενίσχυσης για τους εργαζόμενους στο Fiserv Forum

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo shoots during the second half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers Wednesday, March 4, 2020, in Milwaukee. The Bucks won 119-100. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo shoots during the second half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers Wednesday, March 4, 2020, in Milwaukee. The Bucks won 119-100. (AP Photo/Morry Gash) AP

Πλήρως ευαισθητοποιημένοι, οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν τα έκτακτα μέτρα ενίσχυσης για τους part-time εργαζόμενους στο Fiserv Forum. Ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο το ποσό που συγκεντρώθηκε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την αρχή και πρόσφερε 100.000 δολάρια, ο Κρις Μίντλετον ακολούθησε με άλλα τόσα, οι Μπακς έδωσαν 500.000 και συνέχισαν με άλλες 500.000 για να συγκεντρωθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτό το ποσό θα διατεθεί στους part-time εργαζόμενους στο Fiserv Forum, σε ανθρώπους δηλαδή που εργάζονταν στην ιδιωτική ασφάλεια του γηπέδου, στα εστιατόριά του, στα καταστήματα και δεν βρίσκονταν σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης.

" Οι εργαζόμενοι είναι πάντα εκεί για εμάς, μέρα και νύχτα και τώρα θέλουμε να είμαστε κι εμείς εκεί γι' αυτούς" ήταν το σχόλιο του Vice President Άλεξ Λάσρι που υποστήριξε ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας του Μιλγουόκι πρόσφεραν από ένα ποσό για να δείξουν την ευαισθησία τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που ταλαιπωρεί τον παγκόσμιο πληθυσμό και έχει βάλει λουκέτο στο ΝΒΑ. H ενίσχυση αφορά και ανθρώπους εταιρειών με τις οποίες συνεργάζονται οι Μπακς στη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων τους (catering, parking κτλ.) αλλά και την θυταγρική τους ομάδα στη G-League, τους Ουισκόνσιν Χερντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ