ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαένα: "Η Ελλάδα έχει λιγότερους συνολικούς θανάτους από τους καθημερινούς της Ισπανίας"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Ατρομήτου, Ραούλ Μπαένα, έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και έκανε τη σύγκριση με την πατρίδα του, Ισπανία.

Το εγκώμιο της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έπλεξε ο Ραούλ Μπαένα με δηλώσεις του στην εφημερίδα, El Desmarque, της Μάλαγα.

Ο 31χρονος Ισπανός μέσος του Ατρομήτου υποστήριξε ότι η χώρα μας διατήρησε υπό έλεγχο την κατάσταση από την πρώτη στιγμή και έκανε τη σύγκριση με τη δική του πατρίδα.

"Έχουμε περισσότερη ελευθερία στην Ελλάδα, μπορούμε να βγούμε στο δρόμο να περπατήσουμε. Στην τελική η Ελλάδα έχει συνολικά λιγότερους θανάτους, από όσους καθημερινά. Αντέδρασαν γρήγορα και είδαν τη συνέβη στην Ιταλία, έκλεισαν τα σχολεία. Πήραν μέτρα γρήγορα και είχαν την κατάσταση υπό έλεγχο από την πρώτη στιγμή. Δεν υπήρχε το lockdown του μεγέθους της Ισπανίας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα:

"Θα ήθελα να τελειώσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Όταν ξεκινάς ένας πρωτάθλημα, θέλεις και να το τελειώνεις. Είμαι ήρεμος γιατί δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς. Εάν πρέπει να παίξουμε θα το κάνω, εάν πρέπει να περιμένουμε και πάλι. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ