ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μίτσοφ: "Στην Ιταλία δεν πήραν στα σοβαρά την κατάσταση στην αρχή"

EUROLEAGUE / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ επέστρεψε στη Σερβία, απ' όπου μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπισε η Ιταλία τον κορονοϊό τις πρώτες μέρες και την ταχεία εξάπλωσή του εν συνεχεία.

Από την στιγμή που έληξε η καραντίνα στην οποία είχαν μπει οι παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο, μετά τη διάγνωση πως ο Τρέι Τόμπκινς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ αποφάσισε να επιστρέψει στη Σερβία. Ο φόργουορντ των κόκκινων αποχαιρέτησε προσωρινά τη Λομβαρδία για να γυρίσει στο Βελιγράδι, έχοντας την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Επί τη ευκαιρία, μίλησε στο B92 για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία, ενώ στάθηκε στην αμέλεια που επέδειξαν όλοι όταν παρουσιάστηκαν τα πρώτα κρούσματα στη χώρα. " Δεν υπήρξε απαγόρευση κυκλοφορίας. Δεν πήραν την κατάσταση στα σοβαρά στην αρχή. Ήταν η Εβδομάδα Μόδας, κι όλη η πόλη ήταν γεμάτη. Οι καφετέριες, οι πλατείες, παντού υπήρχαν τουρίστες που κόλλησαν τον ιό, κι εν συνεχεία τον διέσπειραν σε όλο τον πλανήτη" για να συνεχίσει, λέγοντας πως " οι παίκτες είναι φυσιολογικό να τρελαίνονται στο σπίτι, επιτρέπεται να περπατάς απλά σε περιοχές, που δεν υπάρχει κόσμος. Τώρα, βλέπω ότι ίσως απαγορεύσουν κι αυτό. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Όλοι κλαίνε στην Ιταλία, για την εξάπλωση του ιού, οι νεκροί αυξάνονται ραγδαία μέρα με τη μέρα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ