ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαντσίνι: "Έχω σπαστεί να κάθομαι στο σπίτι"

Italy coach Roberto Mancini gestures to his players during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Italy and Greece in Rome, Italy, Saturday, Oct. 12, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Italy coach Roberto Mancini gestures to his players during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Italy and Greece in Rome, Italy, Saturday, Oct. 12, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τόνισε ότι έχει σπαστεί να κάθεται σπίτι εξαιτίας της καραντίνας που έχει επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Σε συνέντευξη στο Instagram της Gazzetta dello Sport ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραδέχθηκε έχει κουραστεί από την καραντίνα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι σκέψεις του είναι στα θύματα του κορονοϊού.

"Έχω σπαστεί να είμαι σπίτι, είναι κάτι που καταντάει αφόρητο. Μετά από 60 μέρες κλεισμένος σπίτι είναι να τρελαίνεσαι. Τι κάνω; Προσπαθώ να προπονούμαι το πρωί και το μεσημέρι στην ταράτσα, εάν έχει καλό καιρό"

Έχω την ευκαιρία, όπως και οι υπόλοιποι Ιταλοί, να δω κάποια παλιά ματς. Είδα το ματς με την ΚΠΡ, χάρη στο οποίο κατακτήσαμε την Premier League. Δεν το θυμόμουν καλά.

Η χειρότερη πλευρά του κορονοϊού είναι τα θύματα. Και προφανώς το να μην μπορείς ν' απευθύνεις το ύστατο χαίρε στον άνθρωπό σου", τόνισε ο 55χρονος Ιταλός προπονητής, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε υποστηρίξει ότι η ποδοσφαιρική δράση πρέπει να επιστρέψει στη χώρα για την ανύψωση του ηθικού του λαού.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ