ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάικ Τζέιμς: "Ξυπνήστε, η σεζόν τελείωσε"

Μάικ Τζέιμς: "Ξυπνήστε, η σεζόν τελείωσε"
CSKA MOSCOW / TWITTER

Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021, έφερε την "έκρηξη" του Μάικ Τζέιμς καθώς τα έβαλε με τη EuroLeague και τη VTB που δεν έχουν διακόψει οριστικά.

Σε post που έκανε στο Twitter, ο Μάικ Τζέιμς χαρακτήρισε αστείο το ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν κανονικά οι δύο διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα του, την ίδια στιγμή που μετατέθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες για έναν χρόνο αργότερα λόγω του κορονοϊού. Παράλληλα, ο Τζέιμς τόνισε ότι έχει περισσότερη αξία των ανθρώπων από τα χρήματα.

"Ανέβαλαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η VTB League και η EuroLeague θα τελειώσουν. Αυτό είναι αστείο. Πώς θα παίξουμε στην EuroLeague, αν δεν μπορείς να μπεις στη Ρωσία, όταν δεν είσαι υπήκοος της χώρας, τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαΐου. Περιμένουμε για την 11η Απριλίου, σαν να είναι αυτό εφικτό να γίνει, αλλά δεν είναι", σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: "Όλοι πρέπει να σταματήσουν να μην είναι ρεαλιστές και να ξυπνήσουν. Η σεζόν τελείωσε. Σταματήστε να πιέζετε για κάτι που δεν υπάρχει. Κάποια στιγμή, οι άνθρωποι θα δώσουν περισσότερη αξία στην υγεία απ' ότι στα χρήματα".

Photo Credits: CSKA Moscow / Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ