ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Χωρίς συνεντεύξεις Τύπου η Γουλβς για το ματς με τον Ολυμπιακό

Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo is seen during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Leicester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo is seen during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Leicester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Γουλβς δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου πριν και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για τους 16 του Europa League ως επιπλέον μέτρο προστασίας από τον κοροναϊό.

Η Γουλβς επιβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης (10/3) ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό (12/03, 22.00) και σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αχρείαστο ρίσκο που παίρνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι λόγω της απόφασης της UEFA.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέτρα για το κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακός - Γουλβς ελέω κορονοϊού, δεν επηρεάζουν μόνο τους φίλους των "ερυθρολεύκων" και της αγγλικής ομάδας. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (10/3) λιγότεροι θα είναι και οι εκπρόσωποι των Μέσων ενημέρωσης που θα καλύψουν την αναμέτρηση της Πέμπτης (12/03) για τη φάση των 16 του Europa League.

Την Πέμπτη πάντως, ημέρα του αγώνα, δεν θα λειτουργήσει η μικτή ζώνη και έτσι οι ποδοσφαιριστές δεν θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun το πρωί της Τετάρτης (11/3) δεν θα γίνουν οι καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου πριν και μετά το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Έτσι ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, και ο παίκτης που θα επιλεγόταν δεν θα δώσει το παρών στις 20:30 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό έγινε ύστερα από συνεννόηση με την UEFA.

Οι παίκτες, προπονητές καθώς και υπάλληλοι του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν στη διάρκεια της Τρίτης (10/3) στις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά μετά από την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκηότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος, ανακοίνωσε από τα social media ότι όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά (ακολούθησε κι επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό) "Αγαπητοί, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό όλων των παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού είναι όλα αρνητικά", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα παικτών και προσωπικού του Ολυμπιακού
Κορονοϊός: Αναβολή στο Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη
Γουλβς προς UEFA: "Αχρείαστο ρίσκο ο αγώνας, ανησυχούμε και για τον Ολυμπιακό"
Κορονοϊός: Με λιγότερους δημοσιογράφους το Ολυμπιακός - Γουλβς
Κορονοϊός: Κλειστή η μικτή ζώνη στο Ολυμπιακός - Γουλβς

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ