ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Βίρτους και Φορτιτούντο θέλουν να συνεχιστεί η Lega Basket

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που η Ιταλία παλεύει να νικήσει τον κορονοϊό, η Βίρτους και η Φορτιτούντο Μπολόνια δήλωσαν επίσημα πως είναι αντίθετες με την οριστική διακοπή της Lega Basket.

Η Ιταλία παλεύει να κερδίσει τη μάχη με τον κορονοϊό, ούσα η χώρα με τους περισσότερους νεκρούς παγκοσμίως, με περισσότερους από 16.000 μέχρι σήμερα. Τα πάντα στη χώρα έχουν "παγώσει" εδώ και περίπου ένα μήνα, υπάρχουν όμως δύο ομάδες της Lega Basket που πιστεύουν ακόμη ότι μπορεί να υπάρξει αθλητική δράση -κάποια στιγμή.

Η Βίρτους και η Φορτιτούντο κατέθεσαν εγγράφως στη Λίγκα την αντίθεσή τους με την επικείμενη απόφαση να διακοπεί οριστικά το ιταλικό πρωτάθλημα, ζητώντας να υπάρξει υπομονή για να εξεταστούν εν καιρώ εκ νέου οι παράμετροι με φόντο πιθανή επανεκκίνηση της φετινής σεζόν.

Όπως γράφει η Gazzetta dello Sport, οι δύο ομάδες της Μπολόνια επιχειρηματολογούν βάζοντας στη μέση την οικονομική ζημία που θα υποστούν όλες οι ομάδες, λόγω της απώλειας εσόδων από τηλεόραση, χορηγούς και εισιτήρια. Η Corriere della Sera προσθέτει πάνω σε αυτό μάλιστα πως αμφότερες απείλησαν πως θα κινηθούν νομικά σε περίπτωση που υπάρχει οριστικό λουκέτο στη Lega Basket.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ