ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: "Βγάζουν καπνούς οι παίκτες της Μπαρτσελόνα για το ψαλίδι του 70%"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως προτάθηκε στους παίκτες της Μπαρτσελόνα "ψαλίδι" που φτάνει το 70% των αποδοχών τους, με αρκετούς από αυτούς να είναι εξοργισμένοι από την εξέλιξη.

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει οδηγήσει σε λουκέτο και τη EuroLeague και τη Liga Endesa, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να έχει κατεβάσει ρολά. Οι παράγοντές της συνεχίζουν βέβαια τη δουλειά, με τον Νάτσο Ροντρίγκεθ να έχει επαφή με τους αρχηγούς (Άντε Τόμιτς - Πάου Ρίμπας) και να τους προτείνει περικοπή που θα φτάσει το 70% στα συμβόλαιά τους από τις αρχές Μαρτίου έως το τέλος της σεζόν 2019/20, εκτός φυσικά αν αυτή συνεχιστεί έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo , αρκετοί από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι έξαλλοι από αυτή την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας, με αποτέλεσμα να εκφράζουν την οργή τους στο group που έχουν τα μέλη του ρόστερ στο whatsapp. Λέγεται μάλιστα πως ο Ροντρίγκεθ είπε στους Τόμιτς - Ρίμπας ότι δεν θα περιμένει πολύ για την απάντησή τους, μια απάντηση που περιμένει στη διάρκεια της Τρίτης (24/3). Ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν δεχθούν αυτό το μέτρο, την ώρα που φυσικά δεν υπάρχει απόφαση για οριστική διακοπή των δύο διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουν οι μπλαουγκράνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ