ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το video της Ατλέτικο που εκφράζει όλη την Ισπανία

Κορονοϊός: Το video της Ατλέτικο που εκφράζει όλη την Ισπανία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φώτισε με κόκκινο χρώμα το Wanda Metropolitano και ανέβασε videο στην εξωτερική πλευρά του γηπέδου, αφιερωμένο σε όσους μάχονται για τον περιορισμό της πανδημίας.

Η Ισπανία είναι μεταξύ των χωρών που βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό όσον αφορά στον κορονοϊό, με τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου να ξεπερνάει σε θανάτους την Κίνα και να έχει 655 επιβεβαιωμένους νέους θανάτους το τελευταίο 24ωρο.

Την ώρα που ο περισσότερος κόσμος είναι στα σπίτια του για να βοηθήσει στον περιορισμό της πανδημίας μέσω της αποφυγής συνωστισμού, υπάρχουν πάντως και τα επαγγέλματα που βρίσκονται συνεχώς σε δράση για το κοινό καλό και αυτούς ακριβώς σκέφτηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης μέσω της τελευταίας πρωτοβουλίας της.

Ο λόγος για μία άκρως συγκινητική κίνηση της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, αφού φώτισε κόκκινο το Wanda Metropolitano το βράδυ της Τετάρτης και στη εξωτερική πλευρά του γηπέδου της έπαιξε για αρκετές ώρες video με χειροκροτήματα κόσμου προς τους "ήρωες της Ισπανίας".

"Το Wanda Metropolitano φωτίζει κόκκινο για να ευχαριστήσει όσους δουλεύουν ακούραστα για να μας φροντίσουν κατά τη διάρκεια της κρίσης με τον κορονοϊό", αναφέρει το μήνυμα των ροχιμπλάνκος μέσω των λογαριασμών τους στα social media, με το οποίο συνόδευσαν το συγκινητικό video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ