ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ "τραβάει" τους Αμερικανούς πίσω στις ΗΠΑ

President Donald Trump speaks during his meeting with Japanese Prime Minister Shinzo Abe in the Oval Office of the White House in Washington, Friday, April 26, 2019. (AP Photo/Susan Walsh)
President Donald Trump speaks during his meeting with Japanese Prime Minister Shinzo Abe in the Oval Office of the White House in Washington, Friday, April 26, 2019. (AP Photo/Susan Walsh) AP

Μαζική είναι η αποχώρηση των Αμερικανών αθλητών από την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ετοιμάζεται να τους ζητήσει είτε να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, είτε να βρουν καταφύγιο στο μέρος όπου βρίσκονται.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι ΗΠΑ, με τον κορονοϊό να εξαπλώνεται ραγδαία στη χώρα και την κυβέρνηση να προσπαθεί με μεγάλη καθυστέρηση να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο στον οποίο έχει εκτεθεί ο λαός της.

Πληροφορίες σημαντικών ΜΜΕ αναφέρουν πως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα προχωρήσει τις επόμενες ώρες (19/3) σε συστάσεις προς τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό, ζητώντας τους είτε να επιστρέψουν άμεσα στην χώρα υπό τον φόβο της απαγόρευσης πτήσεων, είτε να βρουν καταφύγιο και να απομονωθούν στην τοποθεσία που βρίσκονται αυτή την περίοδο.

Γι' αυτό τις τελευταίες ωρες η φυγή των Αμερικανών αθλητών από τις χώρες της Ευρώπης είναι έντονη και μαζική. Ήδη αποχώρησαν από την Ελλάδα οι παίκτες του Ολυμπιακού , κάποιοι θα φύγουν αύριο (20/3) και μεθαύριο (21/3), ενώ πολλοί έχουν ήδη ταξιδέψει στις ΗΠΑ από άλλες ομάδες της Basket League.

Η συγκεκριμένη σύσταση βρίσκεται ένα επίπεδο πανω από την προηγούμενη, η οποία έλεγε στους Αμερικανούς να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους και να αποφύγουν τα ταξίδια, ενώ δεν έχει δοθεί παρόμοια στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ