ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το ΝΒΑ ετοιμάζει πρωτάθλημα στο 2Κ μόνο για τους παίκτες

Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) handles the ball between Los Angeles Lakers forwards LeBron James (23) and Anthony Davis (3) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Feb. 29, 2020, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) handles the ball between Los Angeles Lakers forwards LeBron James (23) and Anthony Davis (3) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Feb. 29, 2020, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP PHOTO/BRANDON DILL

Από την στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, το ΝΒΑ σκέφτηκε να ξεκινήσει πρωτάθλημα στο 2Κ μεταξύ των παικτών με... τηλεοπτική μετάδοση.

Το ΝΒΑ έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν πως διαθέτει εξαιρετικά αντανακλαστικά και ρηξικέλευθες ιδέες για να προωθήσει το προϊόν του. Ακόμη κι όταν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στον ορίζοντα λόγω του κορονοϊού, ο Άνταμ Σίλβερ και οι συνεργάτες του επινοούν τρόπους για να κρατήσουν "ζεστό" το ενδιαφέρον του κόσμου. Έστω κι αν πρόκειται αυτό να γίνει μέσω των videogames.

Σύμφωνα με το Yahoo!Sports, το ΝΒΑ ετοιμάζεται να δημιουργήσει πρωτάθλημα στο 2Κ, με τη συμμετοχή μόνο των παικτών των ομάδων. Από τον καναπέ τους σπιτιού τους και με πιθανή ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή 3 Απριλίου με τη συμμετοχή δεκαέξι (16) παικτών, το διαδικτυακό πρωτάθλημα θα αποτελέσει έναν... διαφορετικό τρόπο προκειμένου ο κόσμος να ξαναδεί μπάσκετ, έστω κι αν αυτό πρόκειται να αφορά σε μια παιχνιδοκονσόλα.

Το μίνι πρωτάθλημα θα μεταδοθεί μάλιστα από το ESPN προκειμένου όλοι να έχουν τη δυνατότητα να δουν τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας να μονομαχούν -μεταξύ αυτών αναφέρονται ο Ντόνοβαν Μίτσελ και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς.

AP Photo/Brandon Dill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ