ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το μήνυμα του Φεράρι για την αβεβαιότητα στο ποδόσφαιρο

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Αργεντινός αριστερός μπακ του Βόλου, Φράνκο Φεράρι, περιέγραψε σε ΜΜΕ της πατρίδας του την καραντίνα στην Ελλάδα και εξέφρασε την ανησυχία του για την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει την Αργεντινή να μετρά 17 νεκρούς, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα του τάνγκο ανέρχεται σε 690 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

O Αργεντινός αριστερός μπακ του Βόλου, Φράνκο Φεράρι, περιέγραψε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Αργεντινής, την καραντίνα στην Ελλάδα και εστία στην καλύτερη σε σχέση με άλλες χώρες κατάσταση με τον κορονοϊό.

"Κάθε μέρα είμαστε κλεισμένοι σπίτι. Είμαστε σε καραντίνα. Πρέπει να πάρουμε άδεια μέσω μιας εφαρμογής για να βγούμε ή να ψωνίσουμε φαγητό ή φάρμακα. Η Ελλάδα δεν έχει πολλά κρούσματα κορονοϊού και έχουν λάβει προληπτικά μέτρα εδώ κι αρκετές μέρες.

Έχουμε πάρει ένα πρόγραμμα από το γυμναστή της ομάδας και κάνουμε τις ασκήσεις ο καθένας σπίτι. Είναι μια δύσκολη κατάσταση με μεγάλη αβεβαιότητα. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε αυτό που μπορούμε. Μένουμε σπίτια μας", υποστήριξε ο Φράνκο Φεράρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ