ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το μήνυμα του Αρτέτα για τον κορονοϊό

EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μικέλ Αρτέτα τοποθετήθηκε για το γεγονός πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μία μέρα μετά την ανακοίνωση της Άρσεναλ.

Από την στιγμή που ο Μικέλ Αρτέτα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όλα άλλαξαν στην Premier League. Παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί η διεξαγωγή της 30ής αγωνιστικής, το κρούσμα με τον προπονητή της Άρσεναλ διαφοροποίησε την στάση της λίγκας, η οποία το πρωί της Παρασκευής 13 Μαρτίου ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 3 Απριλίου.

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε το πρώτο μήνυμα από τον Μικέλ Αρτέτα για το θέμα, με τον νεαρό τεχνικό να εξηγεί πως είναι καλά στην υγεία του και να καλεί άπαντες να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για να μην μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα με τον κορονοϊό.

" Σας ευχαριστώ για τα λόγια και την στήριξή σας. Αισθάνομαι ήδη καλύτερα. Όλοι αντιμετωπίζουμε μια τεράστια και πρωτοφανή πρόκληση. Η υγεία όλων είναι αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή. Προστατεύστε ο ένας τον άλλον, ακολουθώντας τις οδηγίες και θα περάσουμε μαζί όλο αυτό. Μπράβο στην Premier League, που πήρε τις σωστές αποφάσεις" έγραψε χαρακτηριστικά ο προπονητής των κανονιέρηδων στο Twitter.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ