ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το "μαζί θα το ξεπεράσουμε" του Καμαρά

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαντί Καμαρά θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για την καταπολένηση του κορονοϊού. Δείτε το αισιόδοξο post που έκανε στο instagram ο χαφ του Ολυμπιακού. (PHOTO)

ΤΟ δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό και τον τρόπο καταπολέμησής του έστειλε ο Μαντί Καμαρά. Ο χαφ του Ολυμπιακού έγραψε στο instagram για την ανάαγκη να μείνουμε στο σπίτι για όσο καιρό χρειαστεί, ενώ υποστήριξε πως "μαζί θα το ξεπεράσουμε αυτό".

To μήνυμα του Καμαρά: "Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όλοι πρέπει να μείνουμε στο σπίτι για όσο διάστημα μας λένε οι επιστήμονες και να προσέχουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που είναι γύρω μας. Να είστε όλοι ασφαλείς, μαζί θα το ξεπεράσουμε αυτό".

Κορονοϊός: Το "μαζί θα το ξεπεράσουμε" του Καμαρά

Σε ανάλογο ύφος ήταν και το μήνυμα του Παπέ Σισέ: " Θέλω να στείλω τις σκέψεις και τις προσευχές μου σε όλο τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η υγεία. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να παραμείνουμε σπίτι. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρμοδίων. Δεν είστε μόνοι. Εχουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος θα νικήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ραντζέλοβιτς: "Ζω το όνειρό μου στον Ολυμπιακό"
Ολυμπιακός: Γυμναστική και μπάλα στο σπίτι από Σεμέδο και Γκασπάρ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ