ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το αφεντικό της Red Bull πρότεινε στους οδηγούς να κολλήσουν τον ιό

Red Bull driver Max Verstappen, of the Netherlands, right, celebrates with Helmut Marko, of his team during the Brazilian Formula One Grand Prix at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine)
Red Bull driver Max Verstappen, of the Netherlands, right, celebrates with Helmut Marko, of his team during the Brazilian Formula One Grand Prix at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Το αφεντικό της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, συμβούλευσε τους οδηγούς της ομάδας να νοσήσουν τώρα από τον κορονοϊό, ώστε να είναι υγιείς και έτοιμοι όταν ξεκινήσει η δράση. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή.

Να νοσήσουν τώρα από τον κορονοϊό για να είναι έτοιμοι και υγιείς όταν ξεκινήσει η δράση της Formula 1 κάλεσε τους οδηγούς της Red Bull το αφεντικό της ομάδας.

Ο 76χρονος Χέλμουτ Μάρκο - ο οποίος λόγω ηλικίας ανήκει στις ευπαθείς ομάδες - είχε την ιδέα όλοι οι οδηγοί της ομάδας να συγκεντρωθούν σε ένα χώρο, όπου θα ήταν ιδανικό από θέμα χρόνου για να προσβληθούν από τον ιό.

"Είναι δυνατοί οργανισμοί και σε καλή υγεία. Έτσι θα είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσει η δράση", υποστήριξε ο Χέλμουτ Mάρκο. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ωστόσο εναντιώθηκαν και η πρόταση του Αυστριακού εγκαταλείφθηκε.

Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει η δράση στη Formula 1, όπως συμβαίνει βέβαια και με την υπόλοιπη αθλητική δραστηριότητα παγκοσμίως.

Όλα τα Grand Prix μέχρι τον Ιούνιο έχουν αναβληθεί και δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά η εκκίνηση της δράσης.

Photo credits: AP Photo/Nelson Antoine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ