ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θετικός ο Πάολο Μαλντίνι και ο γιος του Ντανιέλ

Κορονοϊός: Θετικός ο Πάολο Μαλντίνι και ο γιος του Ντανιέλ

Η Μίλαν ανακοίνωσε επισημα πως τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Πάολο Μαλντίνι όσο και ο γιος του και φορ της ομάδας Νέων, Ντανιέλ, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ο κορονοϊός χτύπησε και την Μίλαν και συγκεκριμένα την οικογένεια Μαλντίνι. Όπως ανακοίνωσε επίσημα το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Μιλάνου, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, τόσο ο τεχνικός διευθυντής των ροσονέρι Πάολο Μαλντίνι όσο και ο γιος του Ντανιέλ, που είναι μέλος της ομάδας Νέων του συλλόγου.

"Η Μίλαν επιβεβαιώνει πως ο Πάολο Μαλντίνι, τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, αντιλήφθηκε πως ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που ακολούθως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και άρχισε να έχει συμπτώματα του ιού ο ίδιος.

Προχώρησε σε μία σειρά από τεστ την Παρασκευή και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ο γιος του Ντάνιελ, επιθετικός στην ομάδα Νέων της Μίλαν που προπονήθηκε μέσα στη σεζόν με την πρώτη ομάδα, διαγνώστηκε και αυτός θετικός.

Ο Πάολο και ο Ντανιέλ είναι και οι δύο καλά και έχουν συμπληρώσει ήδη δύο εβδομάδες παραμονής στο σπίτι χωρίς να έχουν έρθει σε επαφή με άλλους. Θα παραμείνουν τώρα σε καραντίνα μέχρι να αναρρώσουν, όπως ορίζει το πρωτόκολλο από τις ιατρικές αρχές", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του μιλανέζικου συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ