ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θετικός ο Λόντι της Ατλέτικο

Atletico Madrid's Renan Lodi controls the ball during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Atletico Madrid's Renan Lodi controls the ball during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ατλέτικο, Ρενάν Λόντι, διαγνώστηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι κολτσονέρος.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υπέβαλε του παίκτες και το σταφ της σε τεστ για τον κορονοϊό την Τετάρτη (6/5) σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, καθώς η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (9/5).

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ των κολτσονέρος, Ρενάν Λόντι, διαγνώστηκε θετικός στον ιό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. Τα συμπτώματα που εμφάνισε ο Νοτιοαμερικανός είναι ελαφριά, ωστόσο η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο προπονητής της Λεγκανές, Χαβιέρ Αγκίρε, υποστήριξε ότι η δράση επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα στις 20 Ιουνίου, ενώ η σεζόν θα τελειώσει στις 26 Ιουλίου. Οριστική επίσημα απόφαση για επιστροφή στη δράση, ωστόσο, δεν έχει ληφθεί ακόμη.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ