ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Τέσσερις παίκτες των Μπρούκλιν Νετς βρέθηκαν θετικοί

Brooklyn Nets guard Spencer Dinwiddie takes the ball down the court during the second half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Saturday, Feb. 29, 2020, in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Brooklyn Nets guard Spencer Dinwiddie takes the ball down the court during the second half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Saturday, Feb. 29, 2020, in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee) AP

Μετά από δύο ημέρες... ησυχίας, ήρθαν τέσσερα νέα κρούσματα του κορονοϊού στο ΝΒΑ. Οι Μπρούκλιν Νετς ανακοίνωσαν πως τέσσερις παίκτες τους βρέθηκαν θετικοί.

Από τρία, τα κρούσματα του κορονοϊού έφτασαν τα επτά στο ΝΒΑ! Οι Μπρούκλιν Νετς υπέβαλαν την Κυριακή 15 Μαρτίου όλα τα μέλη τους σε προληπτική εξέταση, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως τέσσερις παίκτες της ομάδας έχουν προσβληθεί από τον ιό. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των τεσσάρων.

Μετά από δύο μέρες ησυχίας (με τον Κρίστιαν Γουντ να είναι το τελευταίο χρονικά κρούσμα), το ΝΒΑ κινείται πάλι με το μυαλό στον κορονοϊό και το ενδεχόμενο να προκύψουν ακόμη περισσότερα κρούσματα το επόμενο διάστημα. Όπως αναφέρεται πάντως στην ενημέρωση των Μπρούκλιν Νετς, οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες δεν έχουν εκδηλώσει συμπτώματα -κάτι που ισχύει επίσης για τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το προηγούμενο διάστημα, η ομάδα δεν έβαλε σε καραντίνα τους παίκτες, οι οποίοι συνέχισαν να κυκλοφορούν... σαν να μην συμβαίνει τίποτα, με αποτέλεσμα κάποιοι εν τέλει να την πατήσουν.

AP Photo/Wilfredo Lee

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ