ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Τέλος ο Χούντελαρ από τον Άγιαξ λόγω περικοπών

Κορονοϊός: Τέλος ο Χούντελαρ από τον Άγιαξ λόγω περικοπών
AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ θ' αποτελούσε παρελθόν από τον Άγιαξ το καλοκαίρι, αλλά η ομάδα του Άμστερνταμ έλυσε από τώρα το συμβόλαιό του στο πλαίσιο των περικοπών για ν' αντιμετωπιστεί η κρίση λόγω κορονοϊού.

Παρελθόν αποτελεί ήδη από τον Άγιαξ ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ σύμφωνα με το Voetbal. Το συμβόλαιο του 36χρονου Ολλανδού με τον Αίαντα εξέπνεε αυτόν τον Ιούνιο και δεν επρόκειτο να επεκταθεί.

Η ομάδα του Άμστερνταμ, ωστόσο, έλαβε την απόφαση να λυθεί άμεσα και τρεις μήνεςνωρίτερα του προβλεπόμενου η συνεργασία των δυο πλευρών στο πλαίσιο των περικοπών για ν' αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση λόγω της αναστολής αγωνιστικής δράσης που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός.

Η λύση της συνεργασίας έγινε νόμιμα στο πλαίσιο των ειδικών διατάξεων που έχει υιοθετήσει η ολλανδική κυβέρνηση γι' αυτήν την περίοδο.

Μάλιστα, η κορυφαία ολλανδική εφημερίδα θεωρεί δεδομένο ότι θ' ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες του Άγιαξ, όπως κι άλλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει 864 νεκρούς στη χώρα, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται 11.750 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ