ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το "ευχαριστώ πάρα πολύ" στα ελληνικά του Μαρτίνς σε γιατρούς και νοσηλευτές

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, κάλεσε όλους τους Έλληνες να συνεχίζουν να μένουν σπίτι για την ασφάλειά τους και είπε στα ελληνικά ευχαριστώ πολύ στους γιατρούς. Το μήνυμα προς τους ερυθρόλευκους οπαδούς.

Μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και σε όλους τους Έλληνες έστειλε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε όλους τους Έλληνες να συνεχίζουν να μένουν σπίτι για την ασφάλειά του λόγω κορονοϊού και είπε στα ελληνικά ευχαριστώ πολύ στους γιατρούς και νοσηλευτές. Τόνισε ότι όλα θα περάσουν και σύντομα θα μπορεί να πανηγυρίζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης.

"Θα ήθελα ν' απευθύνω ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για να παραμείνουν σταθεροί και δυνατοί και να μείνουν σπίτι. Είναι σημαντικό να συνεχίζουν να το κάνουν για την ασφάλεια όλων μας. Η ανθρώπινη ζωή είναι κάθε μέρα και πιο σημαντική και πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους βοηθούς, τους υπαλλήλους, που συνεχίζουν να δείχνουν μεγάλη υπευθυνότητα και μεγάλη αφοσίωση ώστε να προστατεύσουν όλο κι περισσότερες ανθρώπινες ζωές. Σε αυτούς και τολμώ να το πω στα ελληνικά: "Ευχαριστώ πάρα πολύ".

Ήταν και είναι εξαιρετικοί. Το τελευταίο μου μήνυμα είναι προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Να μείνετε δυνατοί, όλα θα πάνε καλά. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλοι θ' αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκης", τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς. Δείτε το μήνυμά του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ