ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρουστού Ρετσμπέρ

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρουστού Ρετσμπέρ
AP PHOTO/JON SUPER

Ο άλλοτε γκολκίπερ της Φενέρμπαχτσε, της Μπεσίκτας και της εθνικής Τουρκίας, Ρουστού Ρετσμπέρ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από το βράδυ του Σαββάτου.

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια του Ρουστού Ρετσμπέρ, με τη σύζυγό του, Ιζίλ, να αποκαλύπτει με ανάρτησή της στο Instagram πως ο πρώην τερματοφύλακας των Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας και ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Τουρκίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφότου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

"Πήγαμε τον άνδρα μου Ρουστού στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Ενώ τα πάντα ήταν φυσιολογικά, είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ από το πόσο ξαφνικά και γρήγορα αναπτύχθηκαν τα συμπτώματα της ασθένέιας

Οι ώρες είναι κρίσιμες και δύσκολες. Το μόνο που ζητάω από τον κόσμο είναι να έχει συνείδηση και να δείξει σεβασμό. Το δικό μου τεστ όπως και αυτό του γιου μας ήταν αρνητικό. Είναι στο νοσοκομείο τώρα και δεν μας επιτρέπεται να τον δούμε.

Αυτό είναι το δυσκολότερο μέρος, που δεν μπορώ να είμαι δίπλα του. Ο Θεός είναι σπουδαίος και εμπιστευόμαστε τους Τούρκους γιατρούς. Κάντε προσευχές για εκείνον", είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Ρουστού.

Σημειώνεται πως ο 46χρονος πλέον Ρουστού φόρεσε κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του 371 φορές τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και 124 φορές εκείνη της Μπεσίκτας ενώ είναι ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική Τουρκίας (120 ματς), με την οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002, στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε έχει στείλει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Ρουστού μέσω ανάρτησης στο Twitter ενώ μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και η Μπαρτσελόνα που δεν έχει ξεχάσει πως ο Ρουστού φόρεσε για ένα μικρό διάστημα τη φανέλα της.

Σημειώνεται πως οι νεκροί στην Τουρκία ως θύματα του κορονοϊού είναι πλέον 131 ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 9.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ