ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Στα Σεπόλια μέρος από τις μάσκες που δώρισε η οικογένεια Αντετοκούνμπο

OPANDA
OPANDA NIKOLAS KOMINIS - STUDIO KOMINIS

Στη γειτονιά των Σεπολίων παραδόθηκε μέρος από τις 10.000 μάσκες που δώρισε η οικογένεια Αντετοκούνμπο στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα αδέλφια του Θανάσης, Κώστας και Άλεξ, καθώς και η μητέρα τους θέλοντας να συμβάλουν ουσιαστικά στην προστασία από τον κορονοϊό, δώρισαν στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων 10.000 μάσκες για τους εργαζόμενους και τη γειτονιά των Σεπολίων στην τέταρτη Δημοτική Κοινότητα, απ’ όπου ξεκίνησαν την αθλητική τους καριέρα.

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου και ο Αντιπρόεδρος Γιούρκας Σεϊταρίδης βρέθηκαν, σήμερα (24/4), στο ανοικτό γήπεδο Σεπολίων και παρέδωσαν μάσκες στον πρόεδρο της τέταρτης Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Ρωμανέα, αλλά και στον πρόεδρο του Τρίτωνα, την ομάδα που ξεκίνησαν τα αδέλφια τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, Νίκο Παπακώστα. Αμέσως μετά μετέβησαν στο Δημοτικό Ιατρείο της περιοχής, όπου παρέδωσαν κι εκεί αριθμό μασκών στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Αναφορικά με την αξιέπαινη ενέργεια της οικογένειας Αντετοκούνμπο έχει δωρίσει ακόμα 10.000 μάσκες στο δήμο Ζωγράφου, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Άννα Ροκόφυλλού τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο αποδεικνύει τον ανθρωπισμό της και την ευαισθησία της σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή που όλοι περνάμε και δεν ξεχνάνε το πως τους υποδέχτηκε η Αθήνα. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλη την οικογένεια για τη γενναιόδωρη προσφορά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ