ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σκέψεις για ένα ματς σε ουδέτερο έδαφος στα Ίντερ-Χετάφε & Σεβίλλη-Ρόμα!

Inter Milan's Romelu Lukaku, left, celebrates after scoring his side's second goal during an Europa League, round of 32, first leg, soccer match between PFC Ludogorets Razgrad and Inter Milan at Huvepharma Arena in Razgrad, Bulgaria, Thursday, Feb. 20, 2020. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Inter Milan's Romelu Lukaku, left, celebrates after scoring his side's second goal during an Europa League, round of 32, first leg, soccer match between PFC Ludogorets Razgrad and Inter Milan at Huvepharma Arena in Razgrad, Bulgaria, Thursday, Feb. 20, 2020. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Λίγο μετά την απόφαση της UEFA για την αναβολή στα Σεβίλλη - Ρόμα και Ίντερ - Χετάφε για τους "16" του Europa League, βγήκε προς τα έξω η σκέψη για πρόκριση μέσω ενός αγώνα σε ουδέτερη έδρα!

Η τρομερή εξάπλωση του κορονοϊού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ότι είναι Πανδημία) χτύπησε και το ποδόσφαιρο και μία από τις αποφάσεις που υποχρεώθηκε να πάρει η UEFA ήταν η αναβολή των πρώτων αγώνων στα ζευγάρια Ίντερ - Χετάφε και Σεβίλλη - Ρόμα για τους "16" του Europa League.

Την ώρα ωστόσο που όλοι αναρωτιούνται για το πότε θα γίνουν οι δύο αγώνες ώστε να μη διαταραχτεί το καλεντάρι στο θεσμό, δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" κάνει λόγο για σκέψεις ώστε τα δύο ματς να γίνουν... ένα και μάλιστα σε ουδέτερη έδρα.

Την πρόθεση αυτών των αξιωματούχων της UEFA την αποκάλυψε μάλιστα ο γενικός διευθυντής της Χετάφε, Κλεμέντε Βιλαβέρδε: "Η UEFA ψάχνει μία λύση και είμαστε σίγουροι πως θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Η σκέψη είναι να μην αλλοιωθεί πολύ η διοργάνωση και να φτάσουμε στα προημιτελικά με όλα τα ματς να έχουν ολοκληρωθεί την ίδια χρονική περίοδο.

Με δεδομένο πως τόσο το Μιλάνο όσο και η Μαδρίτη έχουν επηρεαστεί από τον κορονοϊό, η σκέψη είναι να απομακρυνθούμε από αυτές τις δύο πόλεις.

Και δεν έχει ειπωθεί πως θα γίνουν δύο ματς, αυτό που εξετάζεται τώρα είναι η ιδέα για ένα ματς", τόνισε χαρακτηριστικά, με το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" να αναφέρει πως οι άνθρωποι της UEFA προσανατολίζονται για νοκ-άουτ ματς στα ιταλο-ισπανικά ζευγάρια (Ίντερ - Χετάφε, Σεβίλλη - Ρόμα) που θα λάβει χώρα στις 19 Μαρτίου σε ουδέτερη έδρα. Έδρα που... αναζητείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Ο Κοστακούρτα θέλει πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Ιταλία
Κορονοϊός: Αναβλήθηκε ο τελικός του Copa del Rey Σοθιεδάδ - Μπιλμπάο
Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών το Άλμπα - Παναθηναϊκός
Κορονοϊός: Αναβλήθηκαν τα Σεβίλλη - Ρόμα και Ίντερ - Χετάφε για το Europa League
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ