ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σενάριο και για ματς χωρίς θεατές στην Premier League

Manchester City's Phil Foden, right, and Manchester United's Nemanja Matic compete for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Phil Foden, right, and Manchester United's Nemanja Matic compete for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Dave Thompson) AP

H Premier League εξετάζει πλέον και τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών ώστε να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται όλο και περισσότερο και τις τελευταίες μέρες και στην Αγγλία τα κρούσματα και τα θύματα ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς. Την Πέμπτη η Premier League έκανε γνωστό ότι η διακοπή του πρωταθλήματος πλέον έχει ισχύ μέχρι και τις 30 Απριλίου και ανακοίνωσε πως το όριο της ολοκλήρωσης της σεζόν παρατείνεται επ' αόριστον.

Αυτό σημαίνει πως αν γίνουν παιχνίδια αυτά θα γίνουν τον Μάιο και θα πρέπει μέσα σε λίγες μέρες να διεξαχθούν οι αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί η Premier League.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν πλέον στην Αγγλία με βάση τα όσα αναφέρει η telegraph είναι η διεξαγωγή αγώνων και κεκλεισμένων των θυρών αν χρειαστεί. Ώστε ναι μεν να γίνονται οι αγώνες κανονικά αφού θα έχει παρέλθει η μεγάλη έξαρση του κορονοϊού αλλά να παρθούν προληπτικά μέτρα από εδώ και στο εξής.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ