ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σε καθεστώς εκκαθάρισης η Ζίλινα

Κορονοϊός: Σε καθεστώς εκκαθάρισης η Ζίλινα

Η επτά φορές πρωταθλήτρια Σλοβακίας, Ζίλινα, τίθεται σε καθεστώς εκκαθάρισης από την Τετάρτη (1/4) μετά από την αδυναμία επίτευξης συμφωνίας με τους παίκτες για μείωση μισθών προκειμένου ν' αντιμετωπίσει την κρίση λόγω κορονοϊού.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει 35.114 θανάτους παγκοσμίως, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις ανέρχεται σε 741.030 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις βυθίζοντας την οικονομίες όλων των χωρών.

Η ποδοσφαιρική βιομηχανία δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς η αγωνιστική δραστηριότητα ανεστάλη σχεδόν παντού. Η Ζίλινα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/3) ότι από την Τετάρτη (1/4) τίθεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Η επτά φορές πρωταθλήτρια Σλοβακίας δεν κατάφερε να φθάσει σε συμφωνία με τους παίκτες της για μείωση μισθών προκειμένου ν' αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση λόγω κορονοϊού.

Μάλιστα ειδοποίησε τους παίκτες του ρόστερ ότι από την πρώτη ημέρα του Απριλίου είναι ελεύθεροι και πώς προτίθεται να τελειώσει τη σεζόν με τους ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ