ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα τρεις μηχανικοί Formula 1, σκέψεις για το GP

Haas driver Kevin Magnussen of Denmark steers his car ahead of Toro Rosso driver Pierre Gasly of France during the Singapore Formula One Grand Prix, at the Marina Bay City Circuit in Singapore, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Vincent Thian)
Haas driver Kevin Magnussen of Denmark steers his car ahead of Toro Rosso driver Pierre Gasly of France during the Singapore Formula One Grand Prix, at the Marina Bay City Circuit in Singapore, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Vincent Thian) AP

Ένας μηχανικός της Haas και δυο της McLaren βρίσκονται σε καραντίνα με ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό και γίνονται δεύτερες σκέψεις για τη διεξαγωγή του GP της Αυστραλίας, πρώτου (13-15/3) στο καλεντάρι της Formula 1.

Μπορεί να υπήρχε διαβεβαίωση ότι το πρώτο GP στο καλεντάρι της Formula 1, στην Αυστραλία, θα διεξαγόταν κανονικά αλλά νέα ερωτήματα εγείρονται δυο ημέρες πριν από την έναρξή του.

Ένας μηχανικός της Haas και δυο της McLaren βρίσκονται σε καραντίνα με ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό. Οι τρεις μηχανικοί ανέβασαν πυρετό υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και τέθηκαν σε απομόνωση.

Η Αυστραλία μετρά τρεις θανάτους από τον κορονοϊό, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 112. Οι διοργανωτές περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, από τα οποία θα εξαρτηθεί η απόφαση για το Grand Prix.

Σε κάθε περίπτωση αυτή αναμένεται να ληφθεί άμεσα, καθώς ο χρόνος πιέζει. Υπενθυμίζεται ότι η οργανωτική επιτροπή του Grand Prix του Μπαχρέιν (20-22/3) - δεύτερου στο καλεντάρι της Formula 1 - ανακοίνωσε την Κυριακή (8/3) ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών προς αποφυγή ενδεχόμενης μετάδοσης του κορονοϊού.

Photo credits: AP Photo/Vincent Thian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ