ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σε ιδιωτικό νησί παρά την πανδημία η μάχη Ferguson - Gaethje

Tony Ferguson, right, fights Anthony Pettis during a lightweight mixed martial arts bout mixed martial arts bout at UFC 229 in Las Vegas, Saturday, Oct. 6, 2018. Ferguson won by technical knockout during the second round. (AP Photo/John Locher)
Tony Ferguson, right, fights Anthony Pettis during a lightweight mixed martial arts bout mixed martial arts bout at UFC 229 in Las Vegas, Saturday, Oct. 6, 2018. Ferguson won by technical knockout during the second round. (AP Photo/John Locher) AP

Ο Tony Ferguson θ' αντιμετωπίσει τον Justin Gaethje - ο οποίος αντικατέστησε τον Khabib Nurmagomedov - στις 18 Απριλίου κι όπως αποκάλυψε ο Dana White η μάχη θα γίνει παρά τον κορονοϊό σε ιδιωτικό νησί!

To UFC κάνει πράξη την υπόσχεση του και αντικαθιστά τον Khabib Nurmagomedov με τον Justin Gaethje ενόψει του UFC 249. Το promotion ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες πως αντίπαλος του Tony Ferguson θα είναι τελικά ο Gaethje.

Ερωτηματικό είναι η τοποθεσία. Όπως αποκάλυψε ο Dana White παρά τον κορονοϊό η μονομαχία θα διεξαχθεί σε ιδιωτικό νησί.

Χωρίς ν' αποκαλύψει την τοποθεσία, δεσμεύτηκε ότι οι συμμετέχοντας θα μεταφερθούν με ιδιωτική πτήση, ενώ θα παρακολουθούνται καθημερινά από γιατρούς.

"Η τοποθεσία που θα φιλοξενήσει το UFC 249 είναι κλεισμένη για δυο μήνες. Η συμφωνία είναι για δυο μήνες και θα μονομαχούμε κάθε εβδομάδα. Σε μία ή δύο ημέρες θα είναι έτοιμο το νησί.

Εγκαθιστούμε τις υποδομές και θα καταστρώσω το πρόγραμμα των διεθνών αναμετρήσεων με πυγμάχους από όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να τους φέρω στις ΗΠΑ, αλλά από τις 18 Απριλίου επιστρέφει η δράση.

Έχουμε δικά μας ιδιωτικά αεροπλάνα και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθούνται από γιατρούς", ανέφερε ο Dana White.

Ο Ferguson μετράει στην lightweight κατηγορία 12 νίκες συνεχόμενες. Να θυμίσουμε πως επρόκειτο να συναντηθεί με τον Khabib αλλά το ματς ακυρώθηκε για πέμπτη φορά λόγω της καραντίνας.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ματσάρισμα με τον El Cucuy να είναι μεν το φαβορί αλλά να έχει απέναντι του έναν πολύ επικίνδυνο αθλητή με νίκες απέναντι σε Cerrone, Barboza και Vick.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ