ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Πρυτάνευσε η λογική, τέλος τα πρωταθλήματα και στην Τουρκία

Κορονοϊός: Πρυτάνευσε η λογική, τέλος τα πρωταθλήματα και στην Τουρκία

Με τεράστια καθυστέρηση, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ μέχρι νεωτέρας υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα.

Επιτέλους, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε οι λίγες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ της χώρας να κατεβάσουν τα ρολά μέχρι νεωτέρας υπό τον φόβο της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα. Τις τελευταίες μέρες τα κρούσματα αυξήθηκαν σε σημαντικό βαθμό, με αποτέλεσμα οι πρόεδροι των ομοσπονδιών να συναντήσουν την Πέμπτη (19/3) τον υπουργό αθλητισμού Μεχμέτ Κασάπογλου που προχώρησε στην απόφαση του λουκέτου.

Δεκάδες αθλητές μπάσκετ και ποδοσφαίρου είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους για το μέτρο των αγώνων χωρίς θεατές, ωστόσο τα κεκλεισμένων των θυρών ματς δεν ήταν η λύση στο πρόβλημα. Όλοι το αντιλήφθηκαν μετά από τα αρκετά κρούσματα που παρουσιάστηκαν στη χώρα και κάπως έτσι πάρθηκε η σωστή απόφαση ούτως ώστε να μη συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές, οι μπασκετμπολίστες και οι βολεϊμπολίστες να εκτίθενται στον κίνδυνο για τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ