Κορονοϊός: Προσωρινό κλείσιμο και επέκταση της σεζον σκέφτεται το ΝΒΑ

Κλείσιμο της Λίγκας για μερικές εβδομάδες και συνέχεια του πρωταθλήματος ακόμη και τον Ιούλιο σκέφτεται ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι παράγοντες του ΝΒΑ έχουν ήδη πάρει κάποια μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, σιγά-σιγά όμως φαίνεται πως εξετάζουν ακόμη πιο δραστικά μετρα. Κρατούν τους παίκτες σε απόσταση από τους δημοσιογράφους, όχι όμως και τον έναν ρεπόρτερ από τον άλλο. Κλείνουν γήπεδα όπως αυτό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όχι όμως και εκείνο των Νικς που βρίσκονται στην Νεα Υόρκη, μία από τις πόλεις που αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα με την εξάπλωση του ιού. Γι' αυτό, με στόχο να προλάβουν τα χειρότερα, ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ και οι ιδιοκτήτες των 30 οργανισμών έχουν ήδη συζητήσει ένα σενάριο που θυμίζει κάτι από... Κίνα.

Ο Σίλβερ έχει ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να διακοπεί η Λίγκα για κάποιες εβδομάδες και να συνεχιστεί όταν η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί. Γι' αυτό τον λόγο οι παράγοντες του ΝΒΑ έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία με τις διοικήσεις των γηπέδων, ώστε να μάθουν εάν υπάρχει η δυνατότητα να διοργανώσουν αγώνες ακόμη και τον Ιούλιο. Προς το παρόν αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει κάπως μακρινό, μια εναλλακτική λύση, ωστόσο με τη ραγδαιότητα των γεγονότων δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν στις ΗΠΑ αποφασίσουν να βάλουν σε καραντίνα ολόκληρο το πρωτάθλημα για να προφυλαχθούν προπονητές, παίκτες, θεατές και να μην εκτεθούν σε κινδύνους.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.