ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Προς Κάουνας το Αρμάνι - Ολυμπιακός

Κορονοϊός: Προς Κάουνας το Αρμάνι - Ολυμπιακός

Στη μέση οδό της αλλαγής έδρας καταλήγει η EuroLeague για το Αρμάνι - Ολυμπιακός, με το Κάουνας να αποτελεί μία εκ των υποψήφιων επιλογών για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση. Αναμένεται ανακοίνωση της διοργανώτριας, η οποία ενημερώθηκε για την επίσημη θέση της Ελληνικής Κυβερνησης.

Οριστικά μακριά από το Μιλάνο θα γίνει εν τέλει το Αρμάνι - Ολυμπιακός, απόφαση στην οποια φαίνεται ότι κατέληξε η EuroLeague αφού ενημερώθηκε για την επίσημη θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με την επικινδυνότητα ενός τέτοιου ταξιδιού, δεδομένου του κορονοϊού που πλήττει την Ιταλία.

Η διοργανώτρια αρχή το πήρε απόφαση να μην γίνει το παιχνίδι στο Μιλάνο (ενημερώθηκε και η ιταλική τηλεόραση επ' αυτού) και ήδη αναζητά μερος διεξαγωγής του αγώνα της Πέμπτης (12/3), ενώ η πρώτη σκέψη που υπάρχει και είναι πιθανή αφορά στο Κάουνας. Βέβαια, η λιθουανική πόλη είναι απλά μία μεταξύ των υποψήφιων που μπορούν να φιλοξενήσουν την αναμέτρηση, η οποία δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ακόμη και την Παρασκευή (13/2). Βέβαια, σε περίπτωση όπου δεν βρεθει έδρα, τότε το παιχνίδι θα αναβληθεί.

Αυτό που μένει είναι η ενημέρωση της EuroLeague για την τελική επιλογή της έδρας όπου θα γίνει το Αρμάνι - Ολυμπιακός, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια έφτασε σε αυτή την απόφαση αφού ενημερώθηκε για την επίσημη θέση της ελληνικής Κυβέρνησης, διά στόματος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ