ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ, Παπέ Ντιούφ

Olympique Marseille soccer team president Pape Diouf, seen  during a press conference    in Marseille , southern France, Thursday, Jan. 15, 2009. Marseille signed former Arsenal and Lyon striker Sylvain Wiltord on loan for six months from division rival Rennes. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille soccer team president Pape Diouf, seen during a press conference in Marseille , southern France, Thursday, Jan. 15, 2009. Marseille signed former Arsenal and Lyon striker Sylvain Wiltord on loan for six months from division rival Rennes. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

O πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ, Παπέ Ντιούφ προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ντακάρ της Σενεγάλης και τελικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Θρήνος στη Μαρσέιγ από την είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου της ομάδας, Παπέ Ντιούφ. Ο 68χρονος παράγοντας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο "Fann" του Ντακάρ της Σενεγάλης από το περασμένο Σάββατο (28/3).

Τις τελευταίες δύο ημέρες η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να είναι διασωληνωμένος σε ΜΕΘ, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα, γίνονταν προσπάθειες για την αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα της Νίκαιας, το οποίο ειδικεύεται σε μολυσματικές ασθένειες.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα το βράδυ της Τρίτης (31/3) να φύγει από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι της Σενεγάλης. Ο Ντιούφ ήταν πρώην δημοσιογράφος και μάνατζερ και ασχολήθηκε ενεργά με τα διοικητικά της γαλλικής ομάδας για μία τετραετία, ενώ συνέβαλε σημαντικά στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στις αρχές της δεκαετίας του '10.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ