ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Περικοπές έως 50% στη Γαλλία, αλλά τα χρήματα θα δοθούν

PSG's Edinson Cavani reacts after missing a scoring chance during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Edinson Cavani reacts after missing a scoring chance during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η ομάδα εργασίας που είχε συσταθεί στη γαλλική λίγκα συμφώνησε με την ένωση των παικτών σε περικοπές που φτάνουν το 50%, με τη διαφορά πως τα χρήματα θα τους δοθούν στο τέλος της σεζόν.

Η Ligue de Football Professionnel (LFP), η γαλλική Λίγκα επαγγελματικού ποδοσφαίρου, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη (7/4) με την ένωση των ποδοσφαιριστών της χώρας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να γίνουν περικοπές μισθών που φτάνουν έως και το 50%, ανάλογα με τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί.

Όπως βέβαια έγινε σαφές, τα χρήματα αυτά δεν θα χαθούν. Στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα που έχει διακοπεί λόγω κορονοϊού, θα τους επιστραφούν.

Κυρίαρχο ρόλο στις συζητήσεις έπαιξε ο πρόεδρος της Ρεμς, Jean-Pierre Caillot, και ο πρόεδρος της ένωσης των παικτών, Philippe Piat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δώνης στο Sport24.gr: "Όταν φεύγουν και οι γιατροί, τρομάζεις"
Κορονοϊός: Η FIFA ανακοίνωσε τις θέσεις της για τα συμβόλαια και τις μεταγραφικές περιόδους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ