ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Παίρνει εξιτήριο ο Σαμπιά της Μονπελιέ

Montpellier's Junior Sambia, left, challenges for the ball with Marseille's Andre-Franck Zambo Anguissa, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, April 8, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Montpellier's Junior Sambia, left, challenges for the ball with Marseille's Andre-Franck Zambo Anguissa, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, April 8, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

O 23χρονος μέσος της Μονπελιέ, Ζουνιόρ Σαμπιά, που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό βγήκε από τη ΜΕΘ, είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ευχάριστα νέα για τον μέσο της Μονπελιέ, Ζουνιόρ Σαμπιά. Ο 23χρονος χαφ, που έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος (Ligue 1) που προσβλήθηκε από κορονοϊό, έχει βγει από την εντατική και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Σαμπιά εμφάνισε αρχικά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας (είχε τις ημέρες διάρροια), το τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό και πήρε εξιτήριο την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, στη συνέχεια εμφάνισε συμπτώματα δύσπνοιας, το (νέο) τεστ βγήκε θετικό μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου μπήκε και κάποιες ημέρες σε τεχνητό κώμα.

Όμως, από την περασμένη Τρίτη (26/4) έχει βγει από τη ΜΕΘ και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Γι' αυτό το λόγο και θα πάρει άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Την εφετινή σεζόν ο 23χρονος χαφ είχε ένα γκολ και μία ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μονπελιέ, η οποία τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018 αντί 2.000.000 ευρώ από τη Νιόρ.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ