ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Παίκτης της Λίνφιλντ ο πρώτος ποδοσφαιριστής που προσβλήθηκε

Linfield's Jordan Stewart is surrounded by his teammates as he celebrates scoring his side's first goal of the game during the Champions League Qualifying match between Linfield and La Fiorita at Windsor Park, Belfast, Northern Ireland, Wednesday June 28, 2017. (Niall Carson/PA via AP)
Linfield's Jordan Stewart is surrounded by his teammates as he celebrates scoring his side's first goal of the game during the Champions League Qualifying match between Linfield and La Fiorita at Windsor Park, Belfast, Northern Ireland, Wednesday June 28, 2017. (Niall Carson/PA via AP) AP

Στο πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας αγωνίζεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, με τη Λίνφιλντ να ανακοινώνει το νέο χωρίς να δημοσιεύει το όνομά του.

Την ώρα που η Ευρώπη παίρνει τα μέτρα της για την εξάπλωση του κορονοϊού και η Ιταλία μετρά εκατοντάδες νεκρούς, τη μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκαλυψε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό , την ίδια μέρα έγινε γνωστό ότι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που νοσεί αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας με τη φανέλα της Λίνφιλντ.

" Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας από τους αθλητές μας έχει βρεθεί θετικός στον έλεγχο για τον κορονοϊό. Ο σύλλογος δέχεται τις συμβουλές από τις αρμόδιες αρχές και θα ενημερώσει εκ νέου μόλις συγκεντρώσει περισσότερες λεπτομέρειες" αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Λίνφιλντ, που προστάτευσε τον ποδοσφαιριστή της και δεν δημοσίευσε το όνομά του.

Αυτή τη στιγμή η Λίνφιλντ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της χώρας με 69 βαθμούς, την ώρα που η Κολερέιν την ακολουθεί με 65 και η Κρουσέιντερς με την Κλίφτονβιλ εχουν από 59.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ