ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ολικό λουκέτο στο ΝΒΑ, κλείνουν προπονητήρια και γραφεία των 30 ομάδων

NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong)
NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Κυριολεκτικά εκτός λειτουργίας θα τεθεί το ΝΒΑ πιθανότατα από το βράδυ της Πέμπτης (19/3), καθώς οι 30 ομάδες της Λίγκας κλείνουν τα προπονητήρια και τα γραφεία τους μέχρι νεωτέρας.

Την ώρα που ο κορονοϊός καλπάζει στις ΗΠΑ και ο λαός της χώρας έχει εκτεθέι σε έναν τεράστιο κίνδυνο εξαιτίας της κακής διαχείρισης της κρίσης από την κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, το ΝΒΑ συνεχίζει να τραβά τον δικό του δρόμο. Λίγες μέρες μετά από τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης, η Λίγκα ετοιμάζεται να βάλει ολικό λουκέτο καθώς οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως στη διάρκεια της ημέρας (19/3) θα κλείσουν ολα τα προπονητήρια των 30 ομάδων (στα οποία γίνονταν κυρίως ατομικές προπονήσεις) και κατ' επέκταση και τα γραφεία των οργανισμών.

Την ώρα που ο Άνταμ Σίλβερ παραδέχθηκε πως απλά ελπίζει για το καλύτερο δυνατό, την ώρα που η πλειοψηφία των παικτών μένει πλέον σε καραντίνα και τουλάχιστον οκτώ ομάδες έχουν υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις, την ώρα που παίκτες των Τζαζ, των Πίστονς, των Νετς έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, το ΝΒΑ κατεβάζει ρολά και πλέον κάθε αθλητής θα προσπαθήσει να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση με πρόγραμμα που θα ακολουθεί στο σπίτι του μέχρι να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και σε μια κανονικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ