ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Όλα τα τμήματα της Μπαρτσελόνα δέχτηκαν περικοπές, όχι οι ποδοσφαιριστές

Κορονοϊός: Όλα τα τμήματα της Μπαρτσελόνα δέχτηκαν περικοπές, όχι οι ποδοσφαιριστές

Όλα τα τμήματα της Μπαρτσελόνα αποδέχτηκαν την πρόταση της διοίκησης για περικοπές, εκτός από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι και οι πιο ακριβοπληρωμένοι. Δυσαρέσκεια για τη στάση τους από το συμβούλιο.

Προ ημερών η Μπαρτσελόνα, δίχως να έχει φτάσει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές και συνολικά με όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου, ανακοίνωσε ότ ι θα προχωρήσει σε περικοπέςκαι θα τους βάλει σε καθεστώς προσωρινής ανεργίας για να αντιμετωπίσει η ομάδα τις οικονομικές απώλειες που συνδέονται με τον κορονοϊό.

Οι αρχηγοί των τμημάτων μπάσκετ, χάντμπολ, χόκεϊ και φούτσαλ ενημέρωσαν το βράδυ του Σαββάτου (28/3) ότι δέχονται την απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο. Τι σημαίνει αυτό; Πως το μοναδικό τμήμα που μέχρι στιγμής αρνείται να υποχωρήσει και να δεχτεί μείωση μισθών γι' αυτό το διάστημα που υπάρχει αναστολή των αγώνων είναι το ποδοσφαιρικό. Με άλλα λόγια, αυτοί που πληρώνονται καλύτερα από όλους τους άλλους.

Η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές, ελπίζει πως σύντομα θα υπάρξει λύση και με αυτούς, αλλά δεν κρύβεται η απογοήτευσή της για τη στάση που κρατούν.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχηγοί των ομάδων στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας συναντήθηκαν με τον Νταβίντ Αγκάνθο (πρόεδρος του συνδέσμου ποδοσφαιριστών της Ισπανίας) και τον ενημέρωσαν ότι είναι αντίθετοι στις περικοπές μισθών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ