Κορονοϊός: Οι συμβουλές της Super League για τη δημόσια υγεία

Η Super League με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο να σεβαστεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Η Super League με Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να αναβάλλει το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού, ενώ στη συνέχεια εξέδωσε οδηγίες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Η διοργανώτρια Αρχή παροτρύνει τον κόσμο να σεβαστεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς, το Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

"Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, σύσσωμη η Super League με υπευθυνότητα τονίζει την αδήριτη ανάγκη να σεβαστούν όλοι ανεξαιρέτως, τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς, το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας,  για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, μπορεί και πρέπει να προτάξει την ατομική ευθύνη, για το συλλογικό καλό.

Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, πρέπει να δώσει τη δική του μάχη , ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία, την πανδημία που πλήττει όλο τον κόσμο".

 

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.